Finns sommarteater är Årets Förening

21.10.2019 kl. 15:20
Finns sommarteater tog hem NSU-priset för Årets Förening på Nyländsk aftongala den 19 oktober.

Nyländsk aftongala ordnades nu för första gången i Vanda och samlade Nylands sommarteatrar, körer, dansare med fler för en helkvälls middag med show. Finns sommarteater uppträdde med två sång- och dansnummer ur Pippi Långstrump.

Evenemanget, som ger publiken en möjlighet att få inblick i det som händer på det finlandssvenska kulturfältet i Nyland, kryddas även med dramatik då vinnarna till det ärofyllda NSU-priset 2019 utkoras under kvällen. NSU-prisets kategorier är årets Talang, Eldsjäl, Ungdom, Förening och Veteran.Finns sommarteater vann NSU-priset för Årets Förening och Anna Sundell vann NSU-priset för Årets Ungdom. Dessutom var Jenny Aminoff och Liv Wikström nominerade som Årets Talang, Erik Ingman som Årets Ungdom och Jonna Sundberg som Årets Eldsjäl.

Finns sommarteater har fått en ny läktare.

Stort TACK till Aktiastiftelsen i Esbo-Grankulla för understödet.Läs mera »

Vi på Saltkråkan 2021!

Biljettsläpp våren 2021. Läs mera »

Finns sommarteater söker två sommarjobbare!

Finns sommarteater söker två unga och glada personer som kan hjälpa till på spelplatsen och på kansliet med biljettförsäljning m.m. under perioden 1.6-30.6.2020. Skicka din ansökan och cv senast måndag 10.2 per e-post till martina.gardberg@ebuf.org.Läs mera »

Årets pjäs

Biljetter

Kontakt